instagram
facebook
whatsapp
020 40 80 474

Wimpers & Wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen zijn bepalend voor onze gezichtsuitdrukking. Het is een simpele aanpassing waardoor je er gelijk stralender uit kan zien. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan zoals epileren, harsen, verven, lashlifting en wimperextensions.

Wimpers en wenkbrauwen

Epileren, harsen en/of verven

Tijdens de behandeling kijken we altijd wat het beste bij jouw gezicht past. De vorm van je wenkbrauw kan in overleg worden bepaald. Weet je niet zeker wat je wilt? Laat je adviseren door een van onze specialisten.

Lash Lift

Lash Lift is een behandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden vanaf de aanzet met een siliconepad gelift, hiervoor hebben wij verschillende maten pads. Dit maakt Lash Lift ook zeer geschikt voor mensen met korte wimpers. Het effect van Lash Lift is dat je langer en voller uitziende wimpers hebt. Voor een nog mooiere oogopslag kan je, je wimpers ook laten verven dit geeft een mascara effect. Het is een behandeling die weinig onderhoud nodig heeft en daardoor ook erg geliefd. Het resultaat van de Lash Lift kan wel tot 6 weken zichtbaar blijven!

Wat is belangrijk voor een lashlift behandeling

Vooraf de behandeling is het belangrijk om zonder oogmake-up te komen, dit zorgt een beter resultaat. Voor de eerste 24 uur na de behandeling moeten de wimpers drogen. Dit betekend niet douchen, geen oogmake-up en niet reinigen van de ogen en wimpers. Met een wimperborsteltje die je van ons mee krijgt kan je de wimpers zorgvuldig borstelen voor een langer resultaat.

Prijslijst

Natural brows: epileren + harsen€ 20,-
Wimpers verven€ 20,-
Wenkbrauwen verven€ 20,-
Wenkbrauwen & wimpers verven€ 30,-
Brow perfect: wenkbrauwen epileren + harsen + verven€ 35,-
Wenkbrauwen epileren + verven & wimpers verven€ 45,-
Lash Lift€ 65,-
Lash Lift + verven van de wimpers€ 70,-
Maak een afspraak