instagram
facebook
whatsapp
020 40 80 474

Huidverbetering Laser

De Harmony XL Pro is een behandelingsplatform met de nieuwste technologie op het gebied van huidverbetering namelijk de Clearskin Pro. De laserstraal doordringt het huidoppervlakte zonder deze te beschadigen. Diep in de huid maken de fijne laserstralen doelgericht minuscule verwondingen. Deze stimuleren de aanmaak van nieuwe huid en verstevigend collageen. Ideaal om huidstructuur, rimpels, grove poriën en (acne)littekens te verbeteren.

Huidverbetering laser
Huidverbetering laser

Harmony XL Pro

Bij Blooming Skin Studio werken wij met het zeer betrouwbare behandelingsplatform de Harmony XL Pro. Het platform bestaat uit verschillende handstukken waardoor er voor elk huidprobleem of huidaandoening een oplossing is. De Harmony XL Pro maakt gebruik van verschillende laser- en IPL technologieën. Het is geschikt voor ieder huidtype (verschilt wel bij indicatie) en is bij zowel het lichaam als het gezicht toepasbaar.

Clearskin Acne

De Clearskin Pro kan ook ingezet worden bij actieve acne. De krachtige laser in combinatie met contactkoeling en vacuüm technologie is het behandelen van acne zeer doeltreffend. Een behandeling met de Clearskin is nagenoeg pijnloos, heeft geen bijwerkingen en geeft snel zichtbaar resultaat. Door de shots wordt de ontsteking gelijk uitgedroogd en wordt de bacterie, dat acne veroorzaakt, vernietigd. Na de vacuümtip wordt er een andere tip gebruikt waarmee we de hele huid behandelen en nogmaals over de ontstekingen gaan. Hierdoor wordt de huidconditie en eventuele acnelittekens zichtbaar verbeterd.

Voordelen van de Clearskin Pro

  • Nagenoeg pijnloos
  • Ook geschikt voor de gevoelige huid
  • Geen downtime
  • Ook geschikt voor in de zomer
  • Zichtbaar resultaat

Clearskin behandeling

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek wordt er met onze specialist gekeken of de behandeling past bij jouw huid en wordt er een behandelplan opgesteld. Hierin bespreken wij hoe de behandeling wordt uitgevoerd en wat je kan verwachten van de behandeling. Er worden foto’s gemaakt om het resultaat bij te houden.

Prijslijst

Gelaat€ 199,-
Hals of decolleté€ 169,-
Gelaat + hals€ 299,-
Gelaat + hals + decolleté€ 399,-
Zone€ 129,-
Maak een afspraak