instagram
facebook
whatsapp
020 40 80 474

Chemische peeling

Mesoestetic heeft een breed aanbod aan huidverbeterende Mesopeels voor iedereen. In onze huidstudio in Amsterdam gebruiken wij de peelings van Mesoestetic om de huid te vernieuwen en de textuur te herstellen. Er is keuze uit verschillende soorten peelings die, na een behandeling door onze specialistes, zorgen voor een zachtere, gladdere en jonger ogende huid. Wil je rimpels, pigmentvlekken of acne(littekens) verminderen? Een Mesopeel kan voor goede resultaten zorgen.

Mesoestetic Mesopeel peeling
Medik8 peeling

Hoe werkt een Mesoestetic Mesopeel?

Veel gebruikt, vanwege de prachtige resultaten, is de Mesoestetic chemische peeling. Dit zijn huidverbeterende behandelingen waarbij de bovenste laag van de huid wordt verwijderd en de celvernieuwing van de huid wordt gestimuleerd. Het resultaat is de productie van een nieuwe, gezondere huidlaag waardoor huidproblemen worden verbeterd. Er zijn verschillende Mesopeels met de keuze uit losse huidpeelings of een complete kuur. Het aantal behandelingen hangt af van het huidprobleem maar wij raden altijd aan om een kuur van tenminste 3 behandelingen te nemen.

Voordat we de Mesopeel aanbrengen reinigen we de huid eerst grondig. Na de gezichtspeeling behandeling brengen we een speciaal huidherstellend en kalmerend masker aan. De peelings worden afgesloten met een serum, crème en een SPF om de behandelde huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Onze specialist zal vervolgens met je doornemen hoe je jouw huid de komende periode zelf het beste beschermt en verzorgt.

Mesopeel: van behandeling tot nazorg

Om het maximale resultaat uit jouw Mesopeel te halen, raden we een kuur van 3 tot 5 behandelingen aan. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek met onze specialist plaats. Tijdens deze intake stellen we samen met jou een behandelplan op maat samen. Hierbij gebruiken we ons huidanalyse-apparaat, de Sqinno OBSERV 520.

Voorafgaand aan een peeling wordt de huid thuis voorbereid met een pre-peeling product. Dit is nodig zodat de huid ‘’klaar’’ is voor de Mesopeel, beter resultaat behaald wordt en de kans op complicaties wordt verkleind. Ook kan er ter voorbereiding een pre-peel behandeling in de huidstudio plaatsvinden. Wat de huid nodig heeft, wordt bepaald tijdens het intakegesprek.

Let er goed op dat je jouw huid 4 weken voor- en na de Mesopeel met een Mesoprotech SPF 50+ beschermd tegen schadelijk UV-, HEV- en IR straling. Ook raden wij aan om tijdens deze periode zonlicht zo veel mogelijk te vermijden.

Ons Mesopeel aanbod

ENKELVOUDIGE PEELINGS

Glycolzuur peeling
Voor alle huidtypes (behalve voor donkere huidtypes 4,5 &6). Algehele huidverbetering zoals bij acnelittekens en rimpels. Doel van deze Mesopeel: egaliseren teint en vermindering oppervlakkige rimpels.

Melkzuur peeling
Voor gevoelige, droge, fijne en doffe huiden. Ook geschikt voor hals en decolleté gebied. Couperose en rosacea huiden kunnen ook behandeld worden. De peel heeft mede een hydraterende werking. Doel van deze Mesopeel: verminderen doffe huid, huid sterker maken en verminderen roodheid.

Salicylzuur peeling
Voor vette, acne en/of dikke huiden. Geeft een diepe reiniging van de huid. Werkt onder andere talgregulerend, vermindering van mee-eters en ontstekingswerend. Doel van deze Mesopeel: reguleert de talgproductie, verkleinen poriën en verminderen acne.

Amandelzuur peeling
Voor dikke, vette, rokershuiden en huiden met kleurverschil. Bevordert het huidverjoningsproces. Doel van deze Mesopeel: egaliseren teint, verkleinen poriënen en verminderen hyperpigmentatie.

TCA peeling
Voor huidveroudering, doffe huid en acne littekens. De celvernieuwing wordt sterk gestimuleerd. Er moet eerst een andere Mesopeel uitgevoerd worden ter voorbereiding op de huid. Dit gebeurd enkele weken voorafgaand aan de TCA peeling. Doel van deze Mesopeel: verminderen hyperpigmentatie en sterke exfoliatie.

GECOMBINEERDE PEELINGS

Melanostop tran3x peeling
Voor eerste tekenen van huidveroudering, doffe huid met oneffen teint, melasma en hyperpigmentatie. Ook geschikt voor het lichaam. Doel van deze Mesopeel: corrigeren en reguleren van de pigmentcellen.

Azelan peeling
Voor elk type acne, oppervlakkige acnelittekens en/of pigmentvlekken, littekens en rosacea. Doel van deze Mesopeel: antibacteriële werking, vermindering mee-eters en talgregulerend.

Modified Jessner peeling
De PARTYPEEL! Milder dan de ‘orginele’ Jessner door de toevoeging van citroenzuur wat een ophelderend effect en glow geeft. Geschikt voor een huid met tekenen van huidveroudering, hyperpigmentatie en een doffe huid met oneffen teint. Doel van deze Mesopeel: verbeteren huidstructuur, verminderen acne(door menopauze of hormonale oorzaak) en de huid een ‘’glow’’ geven.

LICHAAMSDEEL

Mesopeel lichaamsdeel
Naast peelings voor het gezicht kunnen wij ook een lichaamsdeel met een peeling behandelen. Denk aan de rug of borst. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Prijslijst

Mesopeel€ 97,50
Mesopeel lichaamsdeel€ 82,50
Kuur van 3 behandelingen€ 277,50
Kuur van 5 behandelingen€ 450,-
Maak een afspraak

Chemische peeling verwijzing en vergoeding

Een vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk bij een aanvullende zorgverzekering. Sommige zorgverzekeraars vragen om een verwijsbrief. Het is belangrijk om dit zelf na te gaan bij je zorgverzekeraar.