instagram
facebook
whatsapp
020 40 80 474

Wimperextensions

Bij Blooming Skin Studio kan je terecht als je langere en vollere wimpers wilt hebben. Met behulp van wimperextensions wordt de natuurlijke oogvorm geaccentueerd. Elke wimper is geschikt voor wimperextensions. Er zijn diverse mogelijkheden voor verschillende lengtes en krulsoorten. Wij zullen hierover adviseren en houden rekening met wat jouw wensen zijn zodat we tot een mooi eindresultaat kunnen komen.

Wimperextensions
Wimperextensions

Welke opties zijn er?

One-by-One Wimperextensions
Bij One-by-One wimperextensions techniek wordt er op iedere natuurlijke wimper één extension geplaatst. Dit geeft een zeer natuurlijke look. Gemiddeld worden er 60 tot wel 90 extensions geplaatst per oog. Je hebt geen mascara meer nodig en wordt iedere ochtend stralend wakker. Het enige wat je hoeft te doen is voorzichtig, iedere ochtend, de wimpers te borstelen. Het effect blijft het mooist als je de wimperextensions iedere 3 á 4 weken laat opvullen. Het zetten van een nieuwe set duurt 75 tot 90 minuten. Het opvullen duurt gemiddeld 45 minuten tot een uurtje.

3D Wimperextensions
3D volume wimperextensions is een techniek die ontwikkeld is in Rusland. Het wordt daarom ook wel de ‘’Russian Volume’’ genoemd. Bij 3D wimperextensions worden 3 tot 5 ultra-lichtgewichte wimperextensions geplaatst op één eigen natuurlijke wimper. Dit geeft een mooie, volle en glamour look. Het effect blijft het mooist als je de wimperextensions iedere 3 á 4 weken laat opvullen. Het zetten van een nieuwe set duurt 90 tot 120 minuten. Het opvullen van de 3D wimperextensions duurt gemiddeld een uurtje.

Wimperextensions zetten

Eerst kijken wij samen naar hoe de eigen wimpers zijn. Wij zullen dan de lengte en de krul van de wimperextensions adviseren die het beste bij jouw eigen wimper past. Ook houden wij rekening met jouw wensen. Wij raden je aan om 24 uur van te voren geen oog make-up te dragen, dit zorgt voor betere hechting van de lijm. Nazorg:

  • Laat de wimper 24u drogen aan de lucht.
  • De wimpers mogen 24u niet nat worden.
  • Gebruik voor het verwijderen van oog make-up uitsluitend remover op waterbasis.
  • Gebruik geen watjes, dit kan pluizen en blijven zitten in de wimpers.

Prijslijst

Prijs nieuwe set One-by-One Wimperextensions€ 85,-
Na 2 weken opvullen€ 40,-
Na 3 weken opvullen€ 50,-
Na 4 weken opvullen€ 60,-
Prijs nieuwe set 3D Wimperextensions€ 99,-
Na 2 weken opvullen€ 45,-
Na 3 weken opvullen€ 55,-
Na 4 weken opvullen€ 65,-
Maak een afspraak