instagram
facebook
whatsapp
020 40 80 474

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een dieptepeeling die je huid glad, zacht en jeugdig maakt. Op effectieve wijze wordt de huid ontdaan van dode huidcellen en wordt de bloedcirculatie en de aanmaak van cellen in het bindweefsel van de huid gestimuleerd. Ideaal voor als je last hebt van oneffenheden, grove poriën, (acne)littekens of fijne lijntjes.

Microdermabrasie
Microdermabrasie

Wanneer kies ik voor microdermabrasie?

Microdermabrasie is voor vrijwel iedereen geschikt, voor elk huidtype en alle leeftijden. Het is een zeer effectieve behandeling voor onder meer:

  • Rimpels
  • (acne)Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Blackheads
  • Grove poriën
  • Doffe huid

Hoe werkt microdermabrasie?

Met microdermabrasie wordt het huidoppervlak geëxfolieerd met microkristallen: de huid krijgt een diepe peeling, waardoor de bovenste huidcellen worden verwijderd. Dit gebeurd doordat de huid vacuüm wordt gezogen en er tegelijk fijne kristallen tegen de huid worden gespoten. De vermoeide huid krijgt direct een lifting en het stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak, waardoor de zuurstofopname wordt verhoogd.

Nieuw collageen en elastine worden in de huid gevormd met een duidelijk zichtbare en langdurige huidverbetering en huidverjonging tot gevolg. De huid krijgt door microdermabrasie een betere doorbloeding, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd wordt. Ook worden de poriën minder grof en kunnen oneffenheden zoals acelittekens, pigmentvlekken en fijne lijntjes vervagen.

Na de behandeling

De microdermabrasie behandeling geeft een licht trekkend gevoel aan de huid. Na de eerste sessie zul je al verschil ervaren. De huid voelt schoon aan, rimpels vervagen en acnelittekens worden minder zichtbaar. Geniet weer van een vitale uitstraling en ervaar dat de conditie van je huid zichtbaar verbetert. Voor een optimaal effect raden wij een kuur van minimaal 3 behandelingen aan.

Prijslijst

Zone€ 69 ,-
Gelaat€ 109,-
Kuur 3x€ 319,-
Kuur 5x€ 519,-
Lichaamsdeel klein€ 89,-
Lichaamsdeel groot€ 139,-
Maak een afspraak

Microdermabrasie verwijzing en vergoeding

Een vergoeding voor microdermabrasie door je zorgverzekeraar is mogelijk als je een aanvullende zorgverzekering hebt. Een behandeling door onze specialten is direct toegankelijk waardoor er geen verwijzing nodig is. Een aantal zorgverzekeraars vraagt hier wel om. Ga daarom altijd na hoe dat zit bij je eigen zorgverzekeraar. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS, de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.