instagram
facebook
whatsapp
020 40 80 474

Pigmentbehandeling IPL

Zonschade, huidveroudering en hormonale veranderingen kunnen verschuiving van pigment (melanine) in de huid veroorzaken. Dit leidt tot het ontstaan van zonnevlekken, ouderdomsvlekken en melasma. Maar ook sproeten zijn goed te behandelen. Helaas is hyperpigmentatie niet altijd te voorkomen, maar is wel goed te behandelen. De DYE-SR Pro verwijderd pigmentatie door zich te richten op de teveel aan melanine in de huid. De behandelingen zijn veilig en effectief, het aantal behandelingen hangt af van de pigment problemen. Het resultaat is weer een egale huid.

Pigmentbehandeling
Pigmentbehandeling

Harmony XL Pro

Bij Blooming Skin Studio werken wij met het zeer betrouwbare laserplatform de Harmony XL Pro. Het laser platform bestaat uit verschillende handstukken waardoor er voor elk huidprobleem of huidaandoening een oplossing is. De Harmony XL Pro maakt gebruik van verschillende laser en IPL technologieën. Er zijn verschillende handstukken waardoor er verschillende huidproblemen kunnen worden behandeld. Het is geschikt voor ieder huidtype (verschilt wel bij indicatie) en is bij zowel het lichaam als het gezicht toepasbaar.

DYE-SR handstuk

Afhankelijk van de indicatie kan pigment behandeld worden met IPL. Door het pigment in de huid selectief te verhitten zal het pigment uiteenvallen waarna het lichaam het pigment zal afstoten en de huid zal vernieuwen. Bij deze behandeling ontstaat er vaak een donkere verkleuring van het pigment wat uiteindelijk een korstje zal vormen. Na enkele dagen zal dit korstje loslaten en is er een nieuwe, roze huid zichtbaar. Deze ‘nieuwe’ huid is erg kwetsbaar voor UV-straling en de juiste zonbescherming is dan ook noodzakelijk. Donkere huidtypen hebben een grote kans op hypopigmentatie doordat de IPL ook het huideigen pigment zal behandelen. Hierdoor zijn huidtype 5 & 6 minder geschikt voor de DYE-SR behandeling.

Pigmentbehandeling bij Blooming Skin Studio

Een behandeling met IPL wordt door de meeste mensen goed verdragen. Je kunt een intense warmte ervaren en het gevoel alsof een elastiekje tegen de huid aan schiet. Meteen na de behandeling kunnen dagelijkse bezigheden worden hervat. Bij behoefte kan de huid gecamoufleerd worden met medische camouflage of minerale make-up. Voorafgaand aan een behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats.

Prijslijst

1 pigmentvlek€ 59,-
Gelaat kleine zone€ 119,-
Gelaat grote zone€ 189,-
Gelaat€ 249,-
Decolleté€ 199,-
Handen€ 119,-
Maak een afspraak