instagram
facebook
whatsapp
020 40 80 474

Algen/kruiden peeling Décaar

De Algen Peeling werkt van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlaag gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. De microvezels van het peelingpoeder zakken in de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen zoals collageen en elastine. Door dit proces worden dode huidcellen op een natuurlijke manier afgestoten. Normaal gesproken duurt het 28 tot 30 dagen om nieuwe cellen aan te maken. Met de Décaar Algen Peeling wordt dit in 10 dagen gerealiseerd, dit zorgt voor een nieuwe en stralende huid.

Green peel
Green peel

Décaar

Eind 2017 is Décaar opgericht en hun eerste behandeling was de Algen Peeling. Een jaar later is Décaar al uitgebreid naar een breder aanbod in behandelingen en producten. De Décaar producten worden gemaakt van actieve en natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid en voor het milieu. Een nieuw en modern cosmeceutical merk waarbij wetenschap en natuur samen komen. De Décaar Algen Peeling bestaat uit algen, kruiden en perflurcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief voor verschillende huidproblemen.

Deep Phyto Peel

De Deep Phyto peel is een chemische peeling met een samenstelling van glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. De Deep Phyto Peel is geschikt voor een huid met acne, acne littekens, zon beschadigde huid, rimpels en een doffe teint. De Deep Phyto Peel kan worden gecombineerd met de Algen Peeling en zorgt voor een diepere exfoliatie. Hierdoor word productie van collageen verhoogd wat onder andere ook de rimpels verzacht. Het herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen. De behandelaar beoordeelt of dit toegevoegd kan worden aan jouw Algen peeling.

Behandeling en nazorg

De Algen Peeling is een complete behandeling voor ieder huidtype en huidprobleem. We beginnen met een goede reiniging van de huid. Hierna wordt er een dieptereiniging toegepast waarbij alle onzuiverheden worden uitgedrukt. Nu de huid helemaal schoon is kunnen wij de Algen Peeling aanbrengen. De verwarmde Algen peeling brengen wij aan op de huid en bewerken wij enkele minuten. De peeling kan gevoelig aanvoelen maar dit verschilt per persoon. Je voelt ook warmte doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Na het verwijderen van de Algen en kruiden kalmeren wij de huid met een masker en sluiten daarna de behandeling af met verzorging en zonbescherming. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband. De behandelingen worden dan 1 x in de week uitgevoerd voor 3 keer achter elkaar. Daarna raden wij een onderhoudsbehandeling aan van 1x per 4-6 weken. Uiteraard is deze behandeling ook perfect om in te zetten als een extra boost voor de huid. Een goed resultaat valt en staat met de juiste thuisproducten. Hierover geven wij advies.

Prijslijst

Algen peeling€ 97,50
Algen peeling lichaamsdeel€ 97,50
Algen peeling kuur x 3€ 277,50
Upgrades
Epileren wenkbrauwen€ 15,-
Bovenlip of kin harsen€ 10,-
Bovenlip & kin harsen€ 14,50
Wenkbrauwen of wimpers verven€ 14,50
Wenkbrauwen & wimpers verven€ 22,50
Wenkbrauwen epileren en verven€ 22,50
Maak een afspraak

Algen/kruiden peeling Décaar verwijzing en vergoeding

Een vergoeding voor een Algen peeling door je zorgverzekeraar is mogelijk bij een aanvullende zorgverzekering. Sommige zorgverzekeraars vragen om een verwijsbrief. Het is belangrijk om dit zelf na te gaan bij je zorgverzekeraar.