instagram
facebook
whatsapp
020 40 80 474

Vaatbehandeling IPL/Laser

Bij Blooming Skin Studio hebben wij een IPL- en laserhandstuk om ontsierende vaatjes te behandelen. Met het DYE-VL IPL handstuk kunnen onsierlijke vaatjes zoals couperose, teleangiëctastieën, spider naevus en angiomen goed behandeld worden. Met de Long Pulsed Nd:Yag laser kunnen diepere vaten, zoals beenvaten, effectief behandeld worden.

Vaatbehandeling
Vaatbehandeling

Harmony XL Pro

Bij Blooming Skin Studio werken wij met het zeer betrouwbare laserplatform de Harmony XL Pro. Het laser platform bestaat uit verschillende handstukken waardoor er voor elk huidprobleem of huidaandoening een oplossing is. De Harmony XL Pro maakt gebruik van verschillende laser en IPL technologieën. Er zijn verschillende handstukken waardoor er verschillende huidproblemen kunnen worden behandeld. Het is geschikt voor ieder huidtype (verschilt wel per indicatie) en is bij zowel het lichaam als het gezicht toepasbaar.

Oppervlakkige vaatjes

Het DYE-VL Pro handstuk richt zich op hemoglobine, de rode kleur van bloed. Het IPL-licht wordt geabsorbeerd door de rode verkleuring en zo worden de vaatjes verhit en vernietigd. De behandeling wordt als een warm prikje ervaren. Met een paar enkele shots kan al het gewenste resultaat zijn behaald.

Diepere vaten

Diepere vaten, zoals op de benen, worden behandeld met de Long Pulsed Nd:Yag laser. De beenvaten moeten niet verward worden met spataderen, die kunnen wij niet behandelen. De verwijde beenvaten ontstaan vaak spontaan, maar kunnen ook door bijvoorbeeld een staand beroep en zwangerschap ontstaan. De laser zorgt ervoor dat het ‘nutteloze’ bloedvat wordt vernietigd waarna het lichaam dit vat vanzelf opruimt. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig tot het haalbare resultaat met tussenpozen van 6 weken.

Vaatbehandeling bij Blooming Skin Studio

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek wordt er met onze specialist een behandelplan opgesteld. Hierin bespreken wij hoe de behandeling wordt uitgevoerd en wat je kan verwachten van de behandeling. Het aantal behandelingen verschilt per indicatie.

Prijslijst

1 vaatje€ 59,-
Gelaat kleine zone€ 119,-
Gelaat grote zone€ 189,-
Gelaat€ 249,-
Decolleté€ 199,-
Enkele beenvaten€ 99,-
Beenvaten enkele zones€ 159,-
Beenvaten meerdere zones€ 229,-
Maak een afspraak