instagram
facebook
whatsapp
020 40 80 474

Huidanalyse

Het laten maken van een huidanalyse is de eerste stap op weg naar een mooiere en gezondere huid. In onze studio in Amsterdam werken wij met het geavanceerde huidanalyse systeem van sQinno. Dit systeem maakt het onzichtbare zichtbaar. We zien hiermee tot in detail de gezondheid van de diepere huidlagen. Ideaal voordat je een huidverbeterende of beautybehandeling bij ons ondergaat. Na de analyse kunnen onze specialisten een behandel- en productadvies op maat maken en aanbieden.

Huidanalyse sQinno Observ Amsterdam
Huidanalyse schema

Het belang van een huidanalyse

Een professionele huidanalyse is belangrijk zodat je meer informatie achterhaalt over je huidteint, pigmentvlekjes, poriën en acne. Maar een analyse van de huid geeft ook details over je algehele gezondheid. Wist je dat puistjes op je kin bijvoorbeeld regelmatig het gevolg zijn van stress of slechte voeding? En een uitbraak van acne op het voorhoofd zegt ons vaak dat je moet letten op goede hydratatie. Onze specialisten kunnen je hier meer over vertellen.

Bij een huidanalyse in onze kliniek in Amsterdam kijken we naast de conditie van je huid ook naar je levensstijl. Zo stellen we ook een aantal vragen over zaken als je voeding, of je wel of niet sport, rookt, voldoende slaap krijgt, last hebt van hormonale schommelingen of stress en schadelijke stoffen van buitenaf. Het zijn allemaal dingen die jouw huidconditie mogelijk beïnvloeden. Vervolgens kijken we echt naar je huid: het voorhoofd, oogcontour, neus en wangen, lippen en nek.

Wat we kunnen zien tijdens een huidanalyse

Omdat veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen, zijn ze niet direct met het blote oog zichtbaar of ze worden in de loop der tijd pas zichtbaar. Het sQinno huidanalyse systeem maakt een scan door middel van zes verschillende lichtmodules:

1 Daylight mode
Hierbij wordt het gezicht van alle kanten tegelijk belicht waardoor er geen schaduw of onregelmatigheden in het licht ontstaan. Het geeft een duidelijk beeld van het gezicht en de aanwezigheid van onregelmatigheden.

2 Cross polarised mode
Het gezicht wordt belicht door een speciale filter die de verkleuringen, vaatjes en irritaties in het gezicht goed laat zien.

3 Parallel polarised mode
Deze modus visualiseert de textuur van het huidoppervlak. Het licht reflecteert op de huid waardoor de huidtextuur, poriën en beginnende lijntjes zichtbaar worden.

4 True UV mode
Hierbij wordt een lage, veilige dosis UV-licht geprojecteerd op de huid. Deze onzichtbare stralingen gaan in de huidlagen. De binnenkant van de huid, huidcellen en weefsels veranderen deze straling in zichtbaar licht. Hierdoor wordt de binnenkant van de huid zichtbaar in plaats van alleen het huidoppervlak. Diepere huidproblemen zoals onder andere pigmentvlekken, poriën en dunner wordende huid worden tijdens deze huidanalyse scan zichtbaar gemaakt.

5 Simulated Wood’s light mode
In de Wood’s light modus wordt de actieve talgproductie zichtbaar. Ook wordt de droge huid, intensiteit en diepte van ontstekingen rond de talglaag zichtbaar.

6 Complexion huidanalyse
Als resultaat van het natuurlijke huidverouderingsproces en zonschade verliest de huid de originele huidtint. Langzaam verschijnt er lokale pigmentatie en daarnaast kan de huid geleidelijk op verschillende vlakken veranderen. De Complexion modus laat de kleine variaties in de huidtinten zien en maakt de oneffenheden en imperfecties zichtbaar zoals rimpels, verouderende huid, ouderdomsvlekjes en huidirritaties.

Prijslijst

Huidanalyse€ 19,95
Maak een afspraak