instagram
facebook
whatsapp
020 40 80 474

Manicure & Pedicure

Je handen en voeten verdienen ook aandacht! Laat ze verzorgen door onze specialisten. Wij bieden verzorgende, ontspannende en medische behandelingen aan. Met een manicure en cosmetische pedicure verzorgen wij je handen en voeten en kunnen de nagels in een gewenste kleur gelakt worden. Ook bieden wij medische pedicures aan en verhelpen we pijnlijke voeten en/of tenen waardoor je weer tevreden de deur uitloopt.

Manicure
Manicure

Manicure

Wij bieden verschillende behandelingen aan om je handen en nagels te verzorgen. Bij een manicure worden de nagels in model gevijld en de nagelriemen voorzichtig naar achter geduwd nadat deze geweekt zijn in een nagelbadje. De velletjes worden weg geknipt en de het vuil wordt onder de nagels verwijderd. Na een lekkere handcrème heb je nog de keuze om je nagels te laten lakken in je favoriete kleur.

Shellac

Shellac is een nagellak die onder LED-licht uithard en direct droog is. Door de verschillende lagen die worden aangebracht geeft de Shellac ook wat versterking aan je eigen nagels. De Shellac kan hierdoor op de handen tot wel 14 dagen mooi blijven en op de voeten zelf 3 tot 4 weken. Voor het lakken van de nagels, vijlen wij de nagels in het gewenste model en duwen wij de nagelriemen naar achter en worden overtollige velletjes weg gehaald.

Pedicure en Medische pedicure

Onze voeten verstoppen we in onze schoenen en daardoor wordt de verzorging van onze voeten vaak vergeten. We staan de hele dag op onze voeten en daarom zijn goede schoenen belangrijk. Wij bieden twee verschillende pedicures aan. Bij een standaard pedicure worden de nagels geknipt en gevijld, de nagelriemen naar achter geduwd en de overtollige velletjes worden weg gehaald. Bij een standaard pedicure wordt het eelt behandeld met een voetvijl. Bij een medische pedicure worden de nagels en nagelriemen ook behandeld zoals in de standaard pedicure, maar wordt het te veel aan eelt behandeld met een mesje. Ook in de medische pedicure behandelen wij likdorens, ingegroeide teennagels en kloven. Mocht je nu alleen last hebben van een likdoorn of een ingegroeide teennagel, en geen tijd hebben voor een gehele medische pedicure? Kan je bij ons ook een deel behandeling inboeken om alleen die vervelende likdoorn te laten verwijderen. Bij de pedicure of medische pedicure behandeling heb je de keuze om je nagels te laten lakken met nagellak of Shellac.

Prijslijst

Manicure€ 37,50
Manicure + Nagellak€ 45,-
Shellac + Mini manicure€ 45,-
Shellac removal and new€ 55,-
Pedicure standaard€ 45,-
Pedicure standaard + Nagellak€ 55,-
Pedicure standaard + Shellac€ 60,-
Medische pedicure deelbehandeling€ 20,-
Medische pedicure 45 min€ 45,-
Medische pedicure 45 min + Nagellak€ 55,-
Medische pedicure 45 min + Shellac€ 60,-
Medische pedicure 60 min€ 55,-
Medische pedicure 60 min + Nagellak€ 65,-
Medische pedicure 60 min + Shellac€ 75,-
Maak een afspraak