instagram
facebook
whatsapp
020 40 80 474

Dermamelan intimate

Schaam je niet! Veel mensen krijgen te maken met verkleuring in de oksels of genitale gebied(venusheuvel, schaamlippen, dijen, liezen, rondom anus). De Dermamelan intimate behandeling is dé depigmentatie en verjonging oplossing voor de intieme zone(genitaal gebied) en oksels. Een specifiek geformuleerde behandeling voor de intieme, gevoelige zones. Het corrigeert en regelt de hyperpigmentatie(donkere verkleuring), versterkt en verhoogt de elasticiteit van het gebied, beschermt, hydrateert en verbetert de barrièrefunctie.

Dermamelan intimate

Hoe werkt de Dermamelan intimate behandeling?

Mesoestetic heeft een unieke methode ontwikkeld om in één klinische sessie de pigmentatie en onvolkomenheden te corrigeren alsook verbetering van de kwaliteit en het uiterlijk van het intieme gebied of oksels specifiek te verbeteren. De eerste stap in de behandeling van de Dermamelan intimate vindt plaats in de huidstudio. Er wordt een peeling aangebracht op de zones die behandeld worden. Deze wordt na een aantal minuten verwijderd waarna het Dermamelan intimate masker wordt aangebracht. Over dit masker wordt een soort vliesmasker aangebracht zodat het masker goed op zijn plek blijft zitten en zodat de productopname wordt versneld. Het Dermamelan intimate masker blijft 3 uur zitten en je gaat daarom ook naar huis na het aanbrengen. Het masker wordt er thuis afgespoeld met lauw water onder de douche. Daarna breng je zelf het Crystal Fiber masker aan wat een rustgevend hydrogelmasker is, dit geeft een gevoel van welzijn en comfort. Dit masker laat je 10 tot 15 minuten intrekken.

Na 48 uur wordt de nazorg opgepakt met de Dermamelan intimate depigmentatie gel. De gel bevorderd de resultaten van de behandeling die in de huidstudio is uitgevoerd. Deze gel wordt elke avond aangebracht totdat deze op is. Het is soms nodig om nog een gel te gebruiken voor optimaal resultaat. 2 weken na de behandeling vindt er een controle plaats om de vorderingen te bekijken. 2 maanden na de behandeling vindt er nogmaals een controle plaats om het eindresultaat van de behandeling te bespreken.

Dermamelan intimate

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Door hormonen, wrijving van kleding en ontharingstechnieken kan het pigment in de oksels of intieme zone toenemen waardoor er donkere vlekken ontstaan. Ook kunnen er door ontstekingen van ingegroeide haren of puistjes littekens achterblijven. Dit overtollige pigment is goed te behandelen. Wij kunnen dus niet de natuurlijke donkere verkleuring van de intieme zone of oksels behandelen, dit pigment hoort daar. Dermamelan intimate is ook zeer geschikt voor vrouwen die hun intieme zone willen verjongen. De peeling zorgt voor versteviging en hydratatie.

Dermamelan intimate bij Blooming Skin studio

Met de Dermamelan intimate kunnen wij een behandeling bieden voor elk huidtype. Wij begrijpen de gêne rondom dit gebied en werken dan ook uiterst zorgvuldig en professioneel om er voor te zorgen dat de behandeling zo gemakkelijk mogelijk verloopt. Mocht je het niet zeker weten of je geschikt bent voor deze behandeling? Neem contact op voor een vrijblijvende intake.

Prijslijst

Dermamelan intimate behandeling€ 495,-
Inclusief behandeling, 2 controles, thuisproduct
Maak een afspraak